Speciale aanbiedingen 

BEPLANTING
Stuur uw plantenlijst per mail en u krijgt binnen 24 uur een scherpe prijs. Wilt u de planten door ons laten planten? Geef dit dan aan in de mail.

DCM BEMESTINGSPRODUCTEN
In het hedendaagse tuinonderhoud is een goed aangelegd en correct onderhouden gazon en tuin belangrijk voor de uitstraling van de totale tuin. DCM is sinds vele jaren de proffesionele partner voor aanleg en onderhoud van gazons en siertuin. Met een uitgekiend assortiment meststoffen, bodemverbeteraars, kalk en graszaden draagt DCM bij tot de perfecte tuin.
Hieronder een greep uit ons assortiment. Mocht u vragen hebben over onze DCM producten neem dan gerust contact op! (prijzen op aanvraag)
DCM mix 2  is een universele organische meststof met een lange werking voor plantvakken, borders en bloembakken.
DCM mix 3 is een organische gazonmeststof die de juiste voeding geeft aan het gazon in het voorjaar als tijdens de zomermaanden, zonder extra maaibeurten!
DCM gazon-pur is een organische gazonmeststof met indirecte werking tegen mos. Verhoogt de weerstand van het gazon tegen droogte, vorst en betreding.
DCM mix 6 voor een sterke en groen grasmat, de hele winter door!
DCM Groen-Kalk is een snel oplosbare en goed strooibare magnesiumkalk voor een mooie, frisgroen kleur van bladeren en gras.
DCM vivimus is een kant-en-klare, unieke plantgatverbeteraar voor een snelle inworteling en geslaagde aanplant.

GROENE VINGERS CHEQUE
Niks te geven voor een verjaardag of een andere gelegenheid? Dan is de groene vingers cheque ideaal! U kunt kiezen voor bijvoorbeeld 1 uur tuinonderhoud, 25% korting op bemesting, potgrond, compost of op planten. Waarde van de cheque is zelf te bepalen.

STROOIZOUT
Wees de winterongemakken voor! Prijzen op aanvraag. Bezorgen in Hoevelaken is gratis. Bestel nu!

AARDE E.D.
Ook uw planten hebben liefde nodig. Of ze nu buiten staan of binnen. Helaas is alleen water geven niet voldoende. Met de wortels in goede grond fleuren ze helemaal op. Bezorgen in Hoevelaken is gratis. Bestel nu! (prijzen op aanvraag)
Potgrond in een zak van 50 liter
Compost in een zak van 40 liter
Bemeste tuinaarde in een zak van 40 liter
Tuinturf in een zak van 50 liter
Koemest korrel in een zak van 20 kg

Heeft u speciale wensen? Neem contact met ons op. U kunt bij ons bijna alles op tuingebied kopen!