Tuinrenovatie

Wij bekijken samen de tuin die gerenoveerd moet worden. Aan de hand van vragen komen we tijdens het gesprek tot de eerste ideeën. Mischien heeft u zelf al een schets of idee maar vaak vraagt men ons om onze ideeën te presenteren.

Nadat we het gesprek hebben gevoerd meten we de tuin op zodat we een goed en kloppend ontwerp kunnen maken. Soms kan ook een bouwtekening of gegevens van het kadaster als maatgever dienen.
Het ontwerp dat we gaan maken bestaat uit een eerste schets. Deze schets wordt na een tweede gesprek goedgekeurd of indien noodzakelijk aangepast. Hierna wordt het uiteindelijke ontwerp afgerond en wordt daaraan het definitieve prijskaartje gehangen; de offerte.

Gaat u akkoord met het ontwerp, de offerte en de daaraan verbonden leveringsvoorwaarden dan kan de opdracht opgenomen worden in onze planning. Vervolgens zullen wij gezamenlijk een startdatum noteren.
Het verschilt per jaargetijde of de opdracht snel uitgevoerd kan worden. Drukte vindt plaats in de maanden maart, april, mei, juni, oktober en november. Iedereen wil in deze maanden geholpen wil worden.

Het beste kunt u het voorbereidende papierwerk in de zomer of in de winter doen. Zo bent u er zeker van dat u op tijd geholpen kan worden.