Zorgaanbieders

Om u te ontlasten hebben wij afspraken gemaakt met zorgaanbieders Leef3.nu en Thuiszorg de GeZusters. Bent u aangesloten bij een van deze aanbieders dan kunt u onze dienstverlening tegen een speciaal tarief ontvangen. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie.

Met Leef3.nu, de activiteit van Beweging 3.0

Leef3.nu, de activiteit van Beweging 3.0, biedt gemaks- en gezondheidsservices bij u in de buurt. Van maaltijdservice tot rijbewijskeuring. Van pedicure tot fietsenmaker, en dat ook nog eens aan huis. U geniet bovendien van aantrekkelijke voordelen en kortingen op (zorg)verzekeringen, maar ook op uitjes zoals theater, film, sauna en restaurants. Leef3.nu is altijd op zoek naar bijzondere services om u nog beter van dienst te zijn. Alleen, of samen met een professionele partner. En als onderdeel van Beweging 3.0 kunt u vertrouwen op een jarenlange ervaring en deskundigheid. Als lid van Leef3.nu betaalt u voor onze dienstverlening een speciaal tarief.

Thuiszorg de GeZusters, zo aangenaam mogelijk thuis wonen

Thuiszorg de GeZusters is een full-service zorgaanbieder. Dit houdt in dat u bij ons een volledig pakket van zorg kunt ontvangen. Wij ondersteunen u met de huishoudelijke taken, persoonlijke verzorging, verpleging en begeleiding. Ook hebben wij vaste leveranciers voor personenalamering, warme maaltijden aan huis en hulpmiddelen, zij zijn betrouwbaar en servicegericht.

Wij streven er naar met een klein team uw wonen thuis zo aangenaam mogelijk te maken.  In ons meest recente cliënttevredenheidsonderzoek hebben wij een gemiddeld cijfer van 9.1 mogen ontvangen. Hier zijn wij natuurlijk trots op en is voor ons een drijfveer onze kwaliteit van zorg hoog te houden.

Thuiszorg de GeZusters voldoet aan alle wettelijke eisen die zijn gesteld om naast goede zorg, uw privacy maar ook uw veiligheid te kunnen waarborgen.