Mantelzorgpas

voordeeltjes voor mantelzorgers in Amersfoort

Groen in huis en buitenshuis

Planten fleuren ons huis op. Of dat nu binnenshuis of buitenshuis is, je wordt er steeds weer vrolijk van. Een bijkomend voordeel is dat planten de luchtkwaliteit binnen bevorderen en zelfs uw concentratie verbeteren. Tiggelaven Groenbeheer levert hoveniersdiensten zodat buiten er weer pico bello uitziet. Sterker nog, Tiggelaven Groenbeheer kan u adviseren en helpen bij de aanschaf van uw planten binnen. 

Tiggelaven Groenbeheer is gespecialiseerd in het onderhoud van alle soorten tuinen. De hovenier met echte groene vingers draait zijn hand niet om voor een siertuin vol met bloeiende planten en ook niet voor een stadse tuin met terras en bloempotten. Hebt u een tuin, maar niet altijd zin om zelf te tuinieren? Tiggelaven Groenbeheer neemt u graag het werk uit handen. 

Als klein hoveniersbedrijf kan Tiggelaven Groenbeheer voor u uw tuin of balkon beplanten met nieuwe bloeiende planten, uw borders vrijhouden van onkruid, uw gras maaien, uw struiken en hagen snoeien, uw vijver onderhouden en uw terras en dakgoten reinigen. U kunt daar zelfs een contact voor afsluiten zodat dat wekelijks of maandelijks gebeurt. U heeft er geen omkijken meer naar.

Het grote voordeel van Tiggelaven Groenbeheer is het persoonlijke contact tussen de hovenier en u. Zo weet u altijd wie u over de vloer heeft en staat u nooit voor verrassingen.

Heel regelmatig hebben we speciale acties waarin u wat kunt winnen of acties met kortingen. Houd hiervoor onze website in de gaten of like op onze Facebook-pagina. 

 

Mogelijkheden met de mantelzorgpas

Wij bieden u:

-     seizoensgebonden planten of bloemen voor een goed gevulde plantenbak of bloemenvaas

-     leuke kado’s, zoals vogelkastjes en vlinderkastjes

 

Extra voorzorgsmaatregelen omtrent het corona virus

Tiggelaven Groenbeheer bewaakt de 1,5 meter afstand. Zo kunt u bijvoorbeeld contactloos of via een tikkie betalen.

 

Interesse?

Als u de mantelzorgpas aanvraagt en u voldoet aan de gestelde eisen, dan krijgt u informatie over de wijze waarop u uw tegoed kunt inwisselen voor diensten. U krijgt o.a. een link naar de pagina waar u terecht kunt. U kunt dan tot € 150,- aan diensten afnemen met behulp van uw persoonlijke code.

 

Kijk op www.leef3.nu/mantelzorger/mantelzorgpas-amersfoort/ (http://www.leef3.nu/mantelzorger/mantelzorgpas-amersfoort/)

2b6b4f43-fdce-4f32-a359-8748c1edec85 2b6b4f43-fdce-4f32-a359-8748c1edec85