Open Dag met valkenier Jeroen Settels!!

Open dag met valkenier bij Tiggelaven Groenbeheer
HOEVELAKEN  Bent u nieuwsgierig naar wat een hovenier allemaal doet en kan? En wat er allemaal gebeurt bij een hoveniersbedrijf? Kom dan op 28 september naar de Landelijke Open Dag van de Hoveniers. Op deze dag zet ook Tiggelaven Groenbeheer de deuren open voor alle publiek. ’s Middags is valkenier Jeroen Settels van Settels Roofvogels met zijn roofvogels en uilen aanwezig, waarbij u mooie plaatjes kunt maken. Jeroen is bezig om in Bunschoten een roofvogelpark op te zetten.
Raymon Tiggelaven staat de hele dag samen met zijn vrouw Karin en zoon Anthonie aan de Oosterdorpsstraat 32 in Hoevelaken van 10.00 tot 16.00 uur voor u klaar om u te ontvangen op hun bedrijf. Ze vertellen u graag wat er allemaal komt kijken bij het goed onderhouden van een mooie tuin. Raymon Tiggelaven: “Laat u vrijblijvend adviseren over onderhoud en renovatie van uw tuin. Stel al uw vragen over planten, tuinen en tuinieren en ontdek de laatste tuintrends! Kijk gezellig rond en laat u inspireren. We hebben voor onze Facebook bezoekers een ludieke actie: wie onze pagina leuk vindt en het bericht van de Open Dag deelt, maakt kans op een fraaie bolchrysant in mand. Deze actie loopt tot en met 28 september en dan gaan we loten op de Open Dag!”
Kleinschalig
Tot 2003 werkte Raymon als hovenier bij een baas: “Maar omdat op een gegeven moment zowel de eerste als tweede baas failliet ging en ik zoveel plezier in dit werk had en nog steeds heb begon ik voor mezelf. Het werkterrein ligt voornamelijk hier in Hoevelaken, bij vaste klanten kom ik al 25 jaar over de vloer en heb daar een goede reputatie bij opgebouwd. Karin werkt alle dagen per week mee. Het betreft in de meeste gevallen aanleg en onderhoud van tuinen bij zowel particulieren als bedrijven. Het is leuk iedere dag in de open lucht aan het werk te zijn. Het is lekker kleinschalig, we hebben geen overheadkosten waardoor we scherpe prijzen kunnen berekenen voor onze klanten.”
<fo>”Wij heten u van harte welkom op de Oosterdorpsstraat 32 in Hoevelaken.”

 

FB_IMG_1569147585017 FB_IMG_1569147585017